Studentmeesters hanteert, in tegendeel tot het grootste gedeelte van de huiswerkbegeleiders, een zeer vriendelijke prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat huiswerkbegeleiding voor álle scholieren binnen bereik moet zijn. Er is keuze tussen drie verschillende pakketten, namelijk 1, 2, 3 of 4 dagen huiswerkbegeleiding per week. Op de vrijdag wordt er geen huiswerkbegeleiding gegeven. De tarieven voor huiswerkbegeleiding zijn per maand.

De volgende tarieven voor begeleiding gelden:

PRIMAIR ONDERWIJS

 • Strippenkaart Basisschoolbegeleiding 5 bijlessen: € 175,00

VOORTGEZET ONDERWIJS

 • Huiswerkbegeleiding 1 dag per week: € 125,00 per maand
 • Huiswerkbegeleiding 2 dagen per week: € 229,00 per maand
 • Huiswerkbegeleiding 3 dagen per week: € 279,00 per maand
 • Huiswerkbegeleiding 4 dagen per week: € 329,00 per maand

Onze studiebegeleiding wordt altijd in combinatie gebracht met pedagogische coaching. Voor een succesvol traject waarbij de handelingen worden geautomatiseerd door de leerling adviseren we om (minimaal) te starten met 3 dagen huiswerkbegeleiding. U kunt het abonnement eenvoudig op- of afschalen. Uw vestigingscoördinator zal u tijdens het intakegesprek, maar ook gedurende de begeleiding hierover adviseren.

BIJLESSEN

Studentmeesters biedt twee verschillende pakketten aan met betrekking tot bijlessen. Aan de hand van een strippenkaart volgt uw kind 5 of 10 bijlessen tegen een marktconforme prijs. Elke bijles duurt minimaal een uur, maar kan langer duren indien gewenst.

 • Strippenkaart 5 bijlessen: € 175,00
 • Strippenkaart 10 bijlessen: € 340,00

Vriendelijke voorwaarden

Buiten de reguliere regels van Studentmeesters om, hanteren wij vriendelijke voorwaarden voor bijzondere gevallen. Een overzicht van onze vriendelijke voorwaarden vind je hieronder:

 1. Studentmeesters hanteert aan de hand van Studyspace een gestructureerd systeem. Mocht je een dag niet kunnen? Geen probleem. Deze gemiste middag mag je dan op een andere dag gratis inhalen.
 2. Indien u zich aanmeldt in een vakantiemaand, dan hoeft u slechts de schooldagen in deze maand te betalen.
 3. Bevalt de huiswerkbegeleiding van uw kind en wilt u ook graag een tweede gezinslid aanmelden? Dan ontvangt u 20% korting voor het tweede kind!
 4. Mocht een leerling zich midden in de maand inschrijven voor huiswerkbegeleiding, dan zullen de kosten per maand worden berekend naar rato. Ook geldt dit voor de laatste maand van het schooljaar, waarin het abonnement van huiswerkbegeleiding wordt stopgezet.
 5. Aan het eind van elk schooljaar worden abonnementen automatisch stopgezet. Voor het nieuwe schooljaar kunt u de leerlingen weer aanmelden voor een nieuw abonnement.
 6. Bij Studentmeesters geldt een opzegtermijn van een maand. Bij het uitschrijven van het abonnement loopt deze dus nog een maand door.