over ons

Wat we doen

Studentmeesters is een organisatie die beschikt over een grote poule van gemotiveerde studenten die kunnen worden ingezet bij verschillende onderwijssituaties.
Heeft u tijdelijk extra hulp nodig bij surveillance, profielwerkstukbegeleiding, bijlessen, bijspijkertrajecten? Of organiseert u een Lenteschool of Zomerschool of examentrainingen? Dan kunt u contact opnemen met ons, want wij zijn gespecialiseerd bij het ondersteunen van basis- en middelbare scholen.

Orthopedagogen en docenten
Onze studentmeesters worden aangestuurd door een vast team van orthopedagogen en docenten die weten hoe onderwijssituaties georganiseerd moeten worden. Zo kunt u de organisatie van uw lenteschool van begin tot eind volledig aan ons overlaten. Wilt u liever dat we alleen de studenten regelen? Dat is ook mogelijk. Elke ondersteuning van Studentmeesters  is een maatwerktraject.

Subsidies en werkdrukverlaging bij uw docenten
Studentmeesters organiseert en regelt het gehele traject en adviseert u over subsidiemogelijkheden. Daarmee kunt u zonder extra kosten de werkdruk van uw docenten verlagen.

Studenten met een hart voor het onderwijs

Ons team bestaat uit een grote groep bijzonder gemotiveerde studenten die hart hebben voor het onderwijs en het geweldig vinden om naast de studie als bijbaan in het onderwijs werkzaam te zijn.

Onze studenten volgen hun studie op de Universiteit Twente of Saxion Hogeschool en willen graag ervaring opdoen in het onderwijs. Ze zijn keien in hun eigen vakgebied en willen hun kennis graag overbrengen. 

Naast de vakinhoudelijke specialiteiten zijn de studenten getraind voor hun onderwijswerkzaamheden. Onze Studentmeesters hebben ervaring in onderwijssituaties. Daardoor zijn ze bij verschillende onderwijssituaties zeer flexibel inzetbaar.

Doordat onze studenten verschillende studierichtingen volgen, zijn wij vaak in staat om aan de specifieke vraag van de school te voldoen.