De Studentmeesters staan weer klaar voor álle scholieren van het basis- en middelbaar onderwijs met behoefte aan studiebegeleiding. Voor Studentmeesters betekent het nieuwe schooljaar ook een frisse start met een nieuwe locatiecoördinator. Samen met alle HBO- en WO-studenten zullen wij wederom vol enthousiasme de scholieren verwelkomen. Het concept van Studentmeesters biedt op meerdere fronten extra’s ten opzichte van overige huiswerkbegeleiders in de omgeving. Meer hierover lees je in deze blog.

Kwaliteit boven kwantiteit

Studentmeesters heeft allereerst drie kernwaardes, namelijk: persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding en maatwerk. Voor ons zijn dit niet slechts drie loze termen, maar het zijn daadwerkelijk de uitgangspunten van Studentmeesters. Wij willen immers kwaliteit leveren! Zo werkt Studentmeesters ook met het ‘1-op-4 principe’ voor huiswerkbegeleiding. Dit houdt in dat er voor vier scholieren een studiebegeleider staat. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat deze verhouding van scholieren-studiebegeleider het meest effectief is. Bij vele huiswerkbegeleiders zien wij nog dat zij werken met het ‘1-op-8 principe’. Hierbij staat er slechts een enkele studiebegeleider voor acht(!) scholieren. Vaak zullen de prijzen van deze huiswerkbegeleider dan ook (relatief) lager liggen, echter is het in deze verhouding onwaarschijnlijk dat er effectief gewerkt kan worden. Hierom adviseren wij om te kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit.

Eigen locatie

Het bieden van kwalitatieve studiebegeleiding is voor Studentmeesters een ‘must have’. Huiswerkbegeleiders worden gekozen uit een select gezelschap en daarachter staat een vast team van orthopedagogen en docenten. Hier komt nog bij dat de huiswerkbegeleiding en bijles wordt gegeven vanuit een eigen locatie, namelijk wijkcentrum ’t Dok aan het Sumatraplein in Almelo. Op deze locatie kan er in een rustige omgeving gewerkt worden aan mindere schoolvakken.
Daarnaast zorgt de eigen locatie in wijkcentrum ’t Dok ervoor dat álle scholieren uit Almelo en de directe omgeving welkom zijn bij Studentmeesters voor huiswerkbegeleiding en bijles. Dit is vrij uniek aangezien Studentmeesters niet acteert in een schoolgebouw, dat bepaalde obstructies met zich meebrengt, waardoor alle scholieren hier terecht kunnen.

De goedkoopste van de regio!

Tot slot leuke bijkomstigheid voor de ouders/verzorgers. Studentmeesters biedt kwaliteit aan voor een lage prijs. Hiervoor is gekozen, omdat wij de overtuiging hebben dat huiswerkbegeleiding voor álle scholieren zou moeten zijn. Studentmeesters heeft hierop ingespeeld en zijn met de huidige prijzen de goedkoopste van de regio!

Contact

Geïnteresseerd geraakt in het aanbod van Studentmeesters en wil je graag in contact komen? Laat het ons even weten met een bericht naar info@studentmeesters.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op! Zien wij jou ook binnenkort?