Studentmeesters is sinds maandag 30 oktober 2023 gevestigd in de bibliotheek in Almelo.

Deze schitterende locatie kent meerdere voordelen voor (de ouders van) scholieren en daarnaast voor Studentmeesters en samenwerkingspartner Gradua Huiswerkbegeleiding.

Allereerst zorgt de eigen locatie in de bibliotheek ervoor dat álle scholieren uit Almelo en de directe omgeving welkom zijn bij Studentmeesters/Gradua voor huiswerkbegeleiding en bijles. Dit is vrij uniek aangezien Studentmeesters niet acteert in een schoolgebouw, dat bepaalde obstructies met zich meebrengt, waardoor alle scholieren hier terecht kunnen.

Een bijkomend voordeel van de locatie in de bibliotheek betreft de kosten. De bibliotheek hanteert een vriendelijke prijs die Studentmeesters/Gradua doorrekent in de prijs voor huiswerkbegeleiding en bijles. Studentmeesters is mede opgericht om huiswerkbegeleiding en bijles betaalbaar te maken voor alle scholieren in Almelo en omgeving. Mede door te kiezen voor deze locatie kan hieraan voldaan worden. Aan kwaliteit geen gebrek: geselecteerde en ambitieuze studenten van de Universiteit van Twente en de Hogeschool Saxion staan klaar onder begeleiding van orthopedagogen en docenten.