Studentmeesters is sinds maandag 25 februari gevestigd aan het Sumatraplein in het wijkcentrum ‘t Dok. Wijkcentrum ‘t Dok is een multifunctionele accommodatie. Dit houdt in dat er meerdere activiteiten worden georganiseerd door meerdere partijen. Met nieuwkomer Studentmeesters is wijkcentrum ’t Dok een partij rijker.

Het wijkcentrum ’t Dok kent meerdere voordelen voor (de ouders van) scholieren en daarnaast voor Studentmeesters.

Allereerst zorgt de eigen locatie in wijkcentrum ’t Dok ervoor dat álle scholieren uit Almelo en de directe omgeving welkom zijn bij Studentmeesters voor huiswerkbegeleiding en bijles. Dit is vrij uniek aangezien Studentmeesters niet acteert in een schoolgebouw, dat bepaalde obstructies met zich meebrengt, waardoor alle scholieren hier terecht kunnen.

Een bijkomend voordeel van de locatie in het wijkcentrum betreft de kosten. Wijkcentrum ’t Dok hanteert een vriendelijke prijs die Studentmeesters doorrekent in de prijs voor huiswerkbegeleiding en bijles. Studentmeesters is mede opgericht om huiswerkbegeleiding en bijles betaalbaar te maken voor alle scholieren in Almelo en omgeving. Mede door te kiezen voor deze locatie kan hieraan voldaan worden. Aan kwaliteit geen gebrek: geselecteerde en ambitieuze studenten van de Universiteit van Twente en de Hogeschool Saxion staan klaar onder begeleiding van orthopedagogen en docenten.

Sfeerproeven bij locatie ’t Dok